Zakaj Automatic servis?

Kakovost je več kot certifikat, je način našega razmišljanja in delovanja.

Ko se odločate za nakup na našem prodajnem avtomatu je vaša skrb odveč. Vse kar nudimo gre čez visoka merila kakovosti. Kakovost razumemo kot svežino, različnost, novosti izdelkov, videz naših prodajnih avtomatov, naši zaposleni, predvsem pa nam visoke standarde narekujeta vaša izkušnja in zahteve.

Kakovostne storitve so za nas pomembna vrednota pri delu, odličnost pa cilj, ki ga zasledujemo.

Svoje poslovanje in zagotavljanje kakovosti naših storitev imamo že od leta 2005 urejeno skladno z zahtevami standarda ISO 9001:2008. Svojo usmerjenost in skrb za uporabnika pa še dodatno dokazujemo z izpolnjevanjem zahtev standarda za zagotavljanje varnih živil Codex alimentarius. Ker se zavedamo pomena odgovornega ravnanja z okoljem, smo našo storitev prilagodili zahtevam standarda ISO 14001.

Certifikat Certifikat Certifikat

Inovativnost

Razmišljamo kreativno. Iščemo nove priložnosti in izboljšujemo trenutne. Kot vodilnemu ponudniku nam inovativno razmišljanje in delovanje predstavljata dodaten izziv.

Drugačnost

Delamo z vizijo. Delujemo lokalno. Smo poznavalci umetnosti priprave espressa. Skrbimo za vaše brezskrbne trenutke oddiha.
Odlikujejo nas varnost, stabilnost in tradicija. Gradimo na strokovnosti in odgovornosti. Gradimo partnerski poslovni odnos.

Prilagodljivost

Dobrodošli v svetu privilegijev. Izhajamo iz konkretne situacije v danem okolju in času. Smo pri vas, ko vam ustreza. Naše prodajne kotičke prilagodimo vašemu okolju.

Vaša edina skrb bo izbira med bogato ponudbo.

Naročniki o nas

 • HIT

  S podjetjem Automatic servis sodelujemo že vrsto let. S storitvijo, ki nam jo nudijo smo dvignili nabor ponudbe in zaposlenim tako omogočili tudi možnost alternativne in cenejše izbire. Zaradi posrednih pozitivnih učinkov in dobrega sodelovanja si želimo vse več tovrstnih poslovnih partnerjev.
  Matej Bremec, Namestnik direktorja tehničnega področja, Hit d.d.

 • Johnson

  Automatic servis nas razvaja z odlično kavo in raznovrstnimi izdelki ter poskrbi, da so nam vedno na razpolago. Iz njihovih prodajnih avtomatov dobimo, kar nam srce poželi. Osebje vedno prisluhne našim željam in z veseljem poskrbi, da so naše želje uresničene. Njihovi kavni napitki, so zelo okusni in raznoliki. Tako lahko vsakdo od zaposlenih najde nekaj po svojem okusu. Oskrba avtomatov je redna in učinkovita, odzivnost na reklamacije pa takojšnja. Njihova odličnost pogojuje naše dolgoročno poslovno sodelovanje z njimi. Automatic servis je naš zanesljiv poslovni partner.
  Tomaž Primožič, Direktor, Johnson Controls Slovenj Gradec d.o.o.

 • Perutnina Ptuj

  Dobra ponudba, dober servis, ažurnost in zanesljivost so razlogi, da Automatic servisu zaupamo že šesto leto. Partner, ki ga z veseljem priporočamo.
  Dr. Roman Glaser, Predsednik uprave in generalni direktor, Perutnina Ptuj d.d.

 • Merkur

  Pravijo, da je kava tista, ki razbremeni vse skrbi in je predmet mislečevega poželenja. Sama priprava kave je sama umetnost in Automatic servis vsak dan dokazuje, da je pravi umetnik.
  Tina Jerman, Vodja Merkur centra Izola, Merkur d.d.

 • PWC

  Ljudje postajamo v času izobilja čedalje bolj zahtevni, saj stremimo h kakovostnim, skrbno izbranim sestavinam napitkov, ki zadovoljijo okus naših zaposlenih, jih povezujejo s klepetom ob dobri kavi ali pa jim pomagajo ublažiti stres vsakdanjika. Ekipi Automatic servis že vrsto let uspeva ohraniti pestrost ponudbe, ne samo na področju toplih napitkov, ampak tudi na področju prigrizkov. Hkrati moram izpostaviti tudi odličnost, prijaznost in prilagodljivost našim potrebam in željam, zato vam z veseljem priporočam ekipo Automatic servis.
  Zaupni partnerski odnosi in profesionalni pristop, ki smo ga zgradili v več kot desetletju sta ključ do zadovoljstva in trajnega partnerstva.
  Tatjana Jurca, Office manager, PricewaterhouseCoopers d.o.o.

 • dilex

  Z izdelki in celovitostjo asortimana podjetja Automatic servis smo zelo zadovoljni. Hitra in kvalitetna dobava, raznolikost izdelkov in predvsem možnost, da imamo te izdelke pri roki, so najpomembnejši atributi podjetja, ki nam omogočajo nakup hitrih prigrizkov na tak način.
  Maja Terzič, Vodja marketinga, Dilex d.o.o.

 • Plafinger

  V podjetju Palfinger stremimo h kakovosti v vseh segmentih našega delovanja. Tako smo izbrali tudi podjetje Automatic servis d.o.o. na področju napitkov, toplih napitkov in hladnih prigrizkov. Skrbijo za kakovost storitve na višjem nivoju, katera pa jim hkrati predstavlja tudi vodilo v njihovem poslovanju. S storitvami Automatic servisa smo zelo zadovoljni.
  Aleš Krčovnik, Vodja nabave, Palfinger d.o.o.

 • Tab

  Kakovost njihovih storitev vidimo predvsem v ažurnosti, zanesljivosti in hitrosti oskrbe in servisa. Preventivno zelo dobro skrbijo za vzdrževanje in čistočo prodajnih avtomatov, zato tudi nikoli ni bilo večjih napak na avtomatih in le ti brezhibno delujejo. Skrbijo tudi za novosti in poskrbijo, da imamo najsodobnejše avtomate, ki ponujajo vedno večjo izbiro kavnih napitkov na enem mestu. Oskrbniki, serviserji in ostalo osebje je prijazno in korektno, predvsem pa upoštevajo naše želje. Vedno so nam na razpolago. Vsekakor lahko rečemo, da smo z njihovo celovito storitvijo oskrbe prodajnih avtomatov zelo zadovoljni.
  Klavdija Kajzer, Vodja finančno računovodske službe, TAB d.d. Mežica

 • Sintal

  Automatic servis izpolni želje in zahteve našega kolektiva in nam s tem ustvarja prijetnejše delovno vzdušje.
  Pajk Davor, Vodja intervencije, Sintal d.d.

 • Emona

  S podjetjem Automatic servis d.o.o. sodelujem že vrsto let. Razlog poslovnega sodelovanja je zagotavljanje celovitih, fleksibilnih in učinkovitih storitev. Želim si čim več takih poslovnih partnerjev.
  Darko Jurčevič, Direktor, Emona Efekta d.o.o.

 • Intereuropa

  S storitvami družbe Automatic servis smo zelo zadovoljni, s kakovostjo aparatov in napitkov ter odzivnostjo njihovih zaposlenih. V dolgoročnem medsebojnem sodelovanju se venomer dogovarjamo o dodatni ponudbi, tako napitkov kot ostalih izdelkov, ki jih ponuja Automatic servis. Ponudbo aparatov širimo po celotni mreži Intereurope v Sloveniji, s ciljem vzpostaviti višji nivo storitev za vse zaposlene in obiskovalce Intereurope. Menimo, da prav razvoj ponudbe storitev, dnevni servis ter visoki nivo storitev opredeljuje družbo Automatic servis kot kakovostnega in zaupljivega poslovnega partnerja.
  Vado Keranović, Direktor Sektorja za upravljanje z nepremičninami in centralno nabavo, Intereuropa d.d.